Followers

April 4, 2014

Hi korang....

Seronok sgt haini kn... sbb sok weekend. Dpt berehat2 kt rumah, bergomol ngan anak2. Kita tau mn2 yg working mum mst suka weekend... walaupun weekend amatlah memenatkan.

Kita tgh layan marathon My Love fr the Star ni, #393. Anak2 semua dh tdo. So skang ni adalah Me time ;)

Patutnya mlm ni ada running man tp disbbkn marathon ni x de lak dia.... sedikit sedih disitu haha.... korang layan ke citer2 korea ni???
Mesti layankan.... kan....kan..... x yah segan2 aih. ;)

Ok korang.... selamat berhujung minggu .

April 3, 2014

Salam April....

X tau nak citer apa... haha. Gila beku dah otak ni sebab dah lama x menaip. Tu la malas sangat kan... sp suruh.
Rindu kat korang2.... semua2nya. Rindu nak berblogwalking.... nak baca cite2 hot uolsss...
So sempena hari khamis ni... korang tgk random photos k.... ;)

kita pun nak berselfie gak... hehe


ni gambar masa dinner kat luar haitu sebab malas masak....


ni anak dara ngn mami jer berselfie pulok

kami lggggg...... ;)

February 24, 2014

Assalamualaikum semua....

Kita nak minta maaf sgt2, hampir 2 bulan tak update blog... :(

Masa kurang mengizinkan. Kita tengah belajar nak urus masa sejak abg danish dh masuk darjah 1 ni. Nak kena bangun lebih awal dari biasa. Sebab...... nak kena buatkan abg danish bekal.

Skang ni dah alhamdulillah, dah dapat biasa kan diri ngan jadual baru... hehe!!

Setiap mlm selasa ngan khamis kita hantar abg danish pegi tuition... nak bagi mahirkan lagi bacaan abg danish.

Dh dekat 2 bulan ni, alhamdulillah dah makin lancar. Cuma kadang2 kena betulkan.

Kawan2 semua, walaupun kita tak update tapi kita blogwalking tau... tak miss baca blog korang.....

K la... nnt kita update lg k !!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails