Followers

January 30, 2015

Salam Jumaat uolsss....

Dh mlm baru nak salam jumaat bagai.... hahaha. X pe yg penting niat tu ada. Tul dak kwn2?

Ingat nak update kat off td tp keje byk sgt, mcm2 pulak yg boss minta haini. Ngan budak2 sales nye nak g outstation next week nak kena buk hotel. Ngan weekly report, ngan tetiba dept itu ini minta report. Adoiiilaaaaa 😅😅😅 lap peluh jap. Tp namanye pn dh tanggungjawab.
Selagi terdaya kita buat la ye dak...?

N skang ni baru lepas masak mkn mlm utk anak2 n suami terchiiiinntaaaa.... alhamdulillah ngan rezki haini walaupun simple.

K la... kepada yg keje kat wilayah best la kan dpt cuti pjg.. selamat bercuti ye semua n kalau ada yg balik kg ke jln2, hati2 di jalan raya k.

❤,
Mum to Danish, Mya & Myra

January 29, 2015

Assalamualaikum.....


sahabat2 alam maya semua...
lama dh tak update apa2 citer kan, teruk betul la kite ni...

banyak sebenarnye yang nak diceritakan. Antaranye macam xtvt cuti sekolah tahun lepas. oohhh byk sungguh la yg kite x update...

ni la antara xtvt bila cuti sekolah hari tu. bw anak2 pegi taman burung. Selama kita hidup dah 23 tahun ni, opsss.... 32 tahun ni la baru pertama2 kalinye jejak kaki ke sini. Masya Allah, mcm2 jenis burung yg ada dan penat jugak la pusing satu taman tu. Puas hati dapat bawa anak2 g jalan2 walaupun dekat2 je.

Uolsss layan la gambar kite ngan anak2 ni ye..

 



 
 



Jumpa lagi di lain entry k... xoxo

luv,
Mum to Danish, Mya & Myra
 

June 19, 2014

rindunye......


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails